Kényelmes megoldás

2021.06.26. 06:00

E-autó töltés a kanapéról, gombnyomásra

Profi megoldással tölthetők a jövőben az elektromos autók otthon is.

Forrás: E.ON

Az E.ON új otthontöltési szolgáltatása a nyilvános töltők biztonságát és rugalmas megoldásait viszi el a háztartásokba. Magyarországon is egyre többen vásárolnak környezetbarát, tisztán elektromos autót, amelyek értékesítésének újabb lendületet adhatnak a nemrég megnyitott pályázati lehetőségek. Az otthontöltéssel pedig ezentúl még kényelmesebb lehet az e-autózás, és könnyebben tervezhető a töltés.

Tavasszal már több mint 14 ezer tisztán elektromos autó volt forgalomban Magyarországon, mindössze egy év alatt csaknem 65 százalékkal bővült a piac.

A hatalmas érdeklődést jelzi, hogy a vásárlásra június közepén megnyitott

állami pályázatot szinte órák alatt kimerítették a jelentkezők.

A zöld rendszámos autók számának ilyen mértékű növekedése az infrastruktúra fejlesztése nélkül nem fenntartható, hiszen a nyilvános töltőhálózat fejlesztése mellett egyre nagyobb az igény arra, hogy az autókat otthon is biztonságosan, kényelmesen lehessen tölteni.

Pontosan ezt a biztonságot és kényelmet nyújtja az E.ON új otthontöltési szolgáltatása, amely a garázsba vagy saját használatú parkolóhelyre telepíthető. A 11 vagy 22 kilowattos okos AC fali töltőre épülő innovatív és modern rendszer okosotthon-kompatibilis, Wi-Fi funkcióval rendelkezik és telefonos applikációval is vezérelhető.

A rendszer további kényelmi szolgáltatásokkal is bővíthető, és a megrendelők akár kedvezményt kaphatnak az E.ON nyilvános töltőhálózatán érvényes díjakból is.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!