Jól jöhet

2021.10.12. 12:18

Találjuk meg álmaink állását chatrobottal

A Profession.hu és a Rakuten Viber együttműködése megkönnyíti az állásvadászatot.

Forrás: Shutterstock

Új felületen lett elérhető Magyarország online toborzási szakértője, a Profession.hu. Ezentúl a népszerű üzenetküldő alkalmazás, a Viber is otthont ad majd a személyre szabott álláskeresési funkciónak. A Profession.hu

chatbotja lehetővé teszi, hogy a munkakeresők gyorsan, egyszerűen és egyedileg alakított paraméterek szerint tájékozódjanak az aktuális nyitott pozíciók kínálatáról.

A mindennapok gondtalan ügyintézésének, tájékozódásának támogatói a chatbotok, amelyek gyorsan és egyszerűen nyújtanak segítséget a felhasználóknak. Most a Profession.hu és a Rakuten Viber újításával egy egészen eredeti chatbot lett elérhető, amely

személyre szabott állásajánlatokat kínál a munkavállalóknak.

A Profession.hu rendszerével összehangolt Viber chatbot az álláskeresők igényei alapján készült. Ennek köszönhetően a felhasználók nem csak azt választhatják ki, hogy mely településen szeretnének elhelyezkedni, de szakmai tapasztalatuknak, érdeklődésüknek, nyelvtudásuknak, a munkarendnek vagy az esetleges juttatásoknak megfelelően is válogathatnak a nyitott pozíciók közül.

Mindezt azon a platformon, ahol mindennapjaik történéseit is megoszthatják szeretteikkel, így arra sincs szükség, hogy egyszerre több applikációt használjanak.

A chatbot itt érhető el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!