Galaxy S22

2022.01.18. 15:15

Még sehol az új Samsung csúcsmobil, de itt letölthetőek a háttérképei

Februárban várható a Samsung legújabb készüléke, a Galaxy S22 megjelenése.

Az XDA Developers kíváncsi munkatársai azonban már most, megjelenés előtt megszerezték – és természetesen ingyen – közzétették az összes S22-es háttérképet.


Az innen tömörítve letölthető háttérkép-csomag teljes felbontásban tartalmazza az élő háttérképeket, a statikus háttérképeket és a DeX mód háttérképeket is.

A képek fantasztikusan néznek ki, és be lehet állítani ezeket bármilyen, nem csak Samsung készüléken: egy kis ízelítőt kapunk abból, hogy mire is számíthatunk a Galaxy S22 sorozat látványvilágából. Néhány közülük megegyezik a már korábban kiszivárogtatottakkal, több pedig teljesen új, s nem láthattuk másutt.


Ha az élő háttérképeket az okostelefonunk nem kezeli, akkor jól jöhet a Google Play Áruházban található Video to Wallpaper alkalmazás.


A letöltési link  tartalmazza az összes háttérképet teljes 2340×2340 felbontásban, WEBP és JPG formátumban, s akinek Samsung telefonja van, könnyen hozzáadhatja a mellékelt videókat a zárolt képernyő animációjaként.


A statikus háttérképek elég nagy méretűek ahhoz, hogy bármilyen készüléken jól mutassanak. A DeX módú háttérképek 1920×1920-as, az élő háttérképek 1440×3088 felbontással érhetőek el, ami bőven elegendő lehet bármelyik okostelefon kijelzőjére.


Borítóképünkön a Samsung Galaxy S21-es egyik háttérképe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!