Közös platformon

2022.04.20. 09:42

Jó tudni az Extreme Digital felhasználóknak

Május 2-ától a vásárlók az eMAG online platformján keresztül érhetik el a két márka termékeit és szolgáltatásait.

A közös platformra való váltással a vállalat jelentősen növeli hatékonyságát, ami a jó árak mellett a szállítás gyorsaságában is érvényesülni fog – év végére országszerte hétszáz easybox csomagautomatában tudják majd átvenni a vásárlók rendeléseiket akár 24 órán belül.

Ezzel a  három éve bejelentett fúziójának utolsó fázisához ért az eMAG és az Extreme Digital, melynek keretében egy platformon lesz elérhető mindkét márka teljes termékkínálata és összes szolgáltatása.

Az Extreme Digital eMAG platformjára való „beköltözését” a vállalat április 19. és május 11. között a 

mobilalkalmazásból aktiválható, és ott levásárolható vásárlási utalványokkal és egyéb kiemelt ajánlatokkal ünnepli. 

Az Extreme Digital a sok éve jól működő, offline és online platformokat ötvöző működési modelljét is viszi magával.

Ezt kell tenniük az edigitalos ügyfeleknek

A meglévő edigitalos ügyfelek az eMAG honlapján egyszerűen létrehozhatnak egy új, eMAG-os fiókot a korábbi edigitalos fiókadataikkal, ha utóbbival még nem rendelkeznek. Az Extreme Digital webáruház eMAG-ra költözését követően az eMAG oldalán kialakított felületen keresztül pedig gond nélkül hozzáférhetnek majd a korábbi rendeléseikkel kapcsolatos adatokhoz, számlákhoz, a jótállás érvényesítéséhez kapcsolódó dokumentumokhoz.

Az összeköltözést követően a még az Extreme Digital oldalán feladott, folyamatban lévő rendeléseket fennakadás nélkül teljesíti a cég május 2-át követően, és ezek nyomon követésére is lehetőséget biztosít az ügyfeleknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!