Ingyenes is van

2022.05.16. 18:00

5 szuper időjárás app iPhone-ra és Androidra

Minimális angoltudással már jól érthető, látványos kivitelű és hasznos alkalmazások. Akad magyarul tudó is.

1. AccuWeather

Az AccuWeather rendelkezik asztali verzióval, amelyet böngészőből érhetünk el. Van egy ingyenes, hirdetésekkel támogatott változata, de a 7 napos ingyenes próbaverzió után prémium verziót is választhatunk.

iOS-re itt, Androidra pedig itt érhető el.

Óránkénti előrejelzést nyújt. Testre szabható, hogy például hogy mikor figyelmeztessen, mutatja a hőérzetet napon és árnyékban, valamint az allergia- és pollenszinteket.

2. CARROT Weather

Ez kevésbé szokványos kivitelű időjárás app, de ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint versenytársai, plusz még néhány egyedi funkciót:

Többek között testreszabható elrendezést, óránkénti előrejelzést a tartózkodási helyünk alapján, szélsebességeket, napfelkelte és napnyugta időpontokat.

Az alapalkalmazás ingyenes, a fizetős változatra frissítve exkluzív testreszabási lehetőségeket, időjárási térképeket és több adatforrást kapunk.

iOS-re itt, Androidra pedig itt érhető el.

3. WeatherBug

Az elsőként említett szoftverhez hasonlóan rendelkezik webes verzióval, és rengeteg érdekes funkciót tartalmaz. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, de van egy drágább verziója is.

Óránkénti és 10 napra előrejelzett időjárást, valamint biztonsági figyelmeztetéseket ad, többek között élő kamerákkal, villámlásról, pollenszintről.

iOS-re itt, Androidra pedig itt érhető el.

4. Weather Underground

Az alkalmazás a The Weather Channel tulajdona, ami azzal biztatja a felhasználót, hogy mindig a legpontosabb információkat kapja.

Óránkénti és heti előrejelzéseket nyújt, szokványos kivitelben.

Interaktív radart, műholdas térképeket, időjárási figyelmeztetéseket, információkat a páratartalomról.

Az alkalmazás használata ingyenes, de prémium verziója is elérhető iOS-re itt, Androidra pedig itt.

5. Yahoo Weather

Az Accuweatherhez hasonlóan a Yahoo is rendelkezik asztali verzióval. Kiválaszthatjuk a tartózkodási helyünket, vagy kereshetünk időjárási információkat a világ minden tájáról.

5 és 10 napos előrejelzés, szélnyomásról és a várható esőről, egyszerre akár 20 helyszínt is nyomon követhetünk, ami utazáskor jól jöhet. Minden szükséges információt megad, és mindezt ingyenesen, magyarul is.

iOS-re itt, Androidra pedig itt érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!