Ilyen nincs és mégis van

2019.12.05. 08:00

A drogkirály testvére, Roberto Escobar okostelefont dobott piacra (videó)

És az a legkevesebb, hogy fehérneműs nőkkel reklámozza: a tetejében még az ára is jó a kütyünek.

Forrás: Escobar Inc

Pablo Escobar kolumbiai drogkereskedő hatalmának csúcsán a világ kokainkereskedelmének 80 százalékát birtokolta – ha máshonnét nem, akkor a Netflix remek sorozatából, a Narcosból sokan ismerhetjük a bűnözők koronázatlan királyát.

Testvére, Roberto Escobar a világszerte ismert (hirhedt) „Escobar” márkanév birtokában most

egy másik durva függőséggel akar piacot nyerni: hajlítható okostelefont kezdett árusítani.

Bizonyára kifinomult ízlésének megfelelően a kütyüt lengén öltözött hölgyekkel ábrázolja sikeres Youtube csatornáján.

Ezzel akár le is zárhatnánk a vicces történetet, de igazi meglepetésnek tűnik az Escobar Inc által gyártott hajlítható telefon kellemes külseje és ára: míg a Samsung Galaxy Foldot mintegy 2000 dollárért mérik (nálunk 695 ezer 990 Ft), az Escobar Fold 1 háttértárolójának méretétől függően csak 349, illetve 499 dollárba kerül (100-150 ezer Ft).

Természetesen a Samsung termékét az árán kívül csak egyetlen szempontból lehet Escobar úréval összevetni: a Galaxy Fold is kezdetben úgy nézett ki, hogy nemigen fogják árusítani Magyarországon.

Túl szép, hogy igaz legyen?

A Fold 1 nem is rossz paraméterekkel rendelkezik: egyrészt Roberto Escobar állítja, hogy a panel „speciális műanyagból készül”, amely törhetetlen és a „erősebb, mint a Samsung Galaxy Foldja”. Ráadásul állítólag a

a világon mindenütt használható, mivel feloldották a földrajzi korlátozásokat a készülékben.

Másrészt Snapdragon 855 chipset dolgozik benne akár 8 GB RAM és 512 GB-os tárhely társaságában, amely tovább bővíthető microSD kártyával. Kijelzője 7,8 colos Amoled.

Ami a kamerákat illeti, egy 16 megapixeles (f/ 1.8) és egy 20 megapixeles kapott helyet benne. Az elegáns készülék aranyszín hátlapján látható a díszes Escobar Inc logó.

Amúgy Roberto Escobar nem tréfál, lendületben van: saját közlése szerint már egymillió dollárt költött arra, hogy ügyvédeivel január 6-án pert indítson az Apple ellen, mert az „vacak termékeket árusít irreális áron”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!