Járvány

2021.03.10. 14:14

A mobilszolgáltatók ügyfélszolgálatai csak meghatározott esetekre vannak nyitva

A szolgáltatók kizárólag az informatikai és kommunikációseszköz-javítás illetve az azzal kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenység céljából tartanak nyitva.

Close up confused man having problem with broken not working phone, annoyed frustrated male student receiving bad news, reading unpleasant email, sitting on sofa, looking at screen, spam message

Forrás: Shutterstock

Fotó: fizkes

A kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország, a Telekom és a Telenor üzletei a március 8. és 22. között kihirdetett korlátozások alatt is nyitva tarthatnak, de kizárólag az informatikai és kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás illetve az azzal kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenység céljából – közölték a szolgáltatók az MTI-vel szerdán.

A Telekom azt írta, hogy az elveszett, meghibásodott SIM kártyák pótlása is a javítás körébe tartozik. Azt kérik: üzleteiket csak halaszthatatlan ügyekben, arcmaszkban, egészségesen látogassák az ügyfelek.

A Telenor jelezte: csak azok menjenek személyesen ügyet intézni, akiknek nincs lehetőségük online megoldani.

Általános ügyintézésre, például számlabefizetésre és vásárlásra továbbra is az applikációt vagy a webes felületet javasolják a szolgáltatók.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!