új smink

2020.08.24. 18:10

Búcsúzik a régi Facebook

Hamarosan csak az új felülettel lesz használható.

Forrás: Shutterstock

A negatív reakcióktól tartva a Facebook nagyon óvatosan kezdte meg a tavaly bemutatott böngészős felületének bevezetését, az új kinézet márciusi elérhetővé tétele ellenére jelenleg lehetőséget biztosít a felhasználók számára a régi dizájn visszakapcsolására – olvasható az Origo Techbázis rovatában.

A cikk szerint a modernizált felület nem váltott ki különösebb visszatetszést a felhasználók körében, ami nem meglepő, hiszen funkcionális szempontból rendkívül hasonló a korábban éveken át használthoz, inkább csak a sminkjét tekintve más. A jelek szerint valóban ez a helyzet, így a Facebook bejelentette a régi változat teljes kivezetését.

A klasszikus kinézetet használóknak megjelenített üzenete szerint szeptemberben kikapcsolja azt, így heteken belül mindenkinek az új felületet kell majd használnia.

Az új dizájn előnyei közül a letisztultabb elrendezést, a nagyobb betűket, a rövidebb betöltési időt, továbbá az opcionális sötét módot emelik ki.

Borítóképünk illusztráció

Címkék#Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!