Egészséges életmód

2020.07.06. 12:30

Jó hír a Honor okosóra sportos felhasználóinak

A készülék júniusi frissítése olyan – a műfajban nem mindennapi – olyan sporttevékenységeket is támogat, mint a balett, a pilates, a SUP vagy a vitorlázás.

Az okoseszközökkel kapcsolatos közhelyek egyike, hogy használói nem mozognak, csak lustán matatnak a kütyük kijelzőivel. Ha valamire, az okosórákra ez biztosan nem igaz: különösen nem a MagicWatch 2-re, amely mostantól összesen száz sporttevékenységet támogat.

15 professzionális szintű sportmódban használható, ezek során 194 különböző adatot mér, átfogó elemzést ad teljesítményünkről. Ebben a módban nyolc szabadtéri sportot (futás, sétálás, hegymászás, túrázás, terepfutás, biciklizés, nyílt vízi úszás, triatlon) és hét beltéri, edzőtermi sporttevékenységet (sétálás és futás futópadon, biciklizés, úszás medencében, freestyle edzés, elliptikus tréner, evezés) űzhetünk a Honor MagicWatch 2 támogatásával.

Emellett 85 új sportmódot adhatunk hozzá az alaptevékenységek listájához,

melyek hat fő kategóriát ölelnek fel: extrém, szabadidős, fitnesz, vízi sportok, labdajátékok, téli sportok. Amíg az óra viselője kedvenc sportját űzi, például balettozik, bokszol, jógázik vagy vitorlázik, a kütyü fontos adatokat rögzít, úgy, mint az edzés időtartama, az elégetett kalóriák száma vagy a pulzusszám, melyeket grafikonon jelenít meg.

A frissítés június közepén indul. Az új funkció a Huawei Health (Egészség) alkalmazás és az eszköz update-jével válik elérhetővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!