Űrnadrág az edzőterembe

2019.01.19. 18:00

Kipróbálták a csúcstechnológiás, méregdrága, hihetetlen – gatyát

A nadrágot, ami mindenre jó, ezúttal Neymar és Bale öltötte magára.

Felpróbáltunk egy igazi hi-tech cuccot, a NormaTec regenerációs nadrágot, hogy megszabaduljunk a kínzó fájdalomtól, írja a FourFourTwo.

A labdarúgók tudják, milyen az, amikor 90 perc játék után a merev lábadat húzzuk magunk után a lakásban. Hogy gyorsítsák a regenerációt, kipróbálták az űrkorszakbeli nadrágot, amelyről azt állítják, hogy csökkenti a fájdalmat, és segít visszatérni a pályára.

Hogyan működik a csodanadrág?

Mindkét nadrágszárban öt zóna található, ezek a lábszártól a csípőig húzódnak. Alulról kiindulva a zónák felfúvódnak, és nyomást gyakorolnak a lábra. A folyamat addig tart, ameddig szeretnénk, mivel a ruhadarab kapcsolóval irányítható.

A nyomások segítenek eltüntetni a folyadékot az izmokból egy kemény edzés vagy mérkőzés után, és gyorsítják a vérkeringést. A futballista nem egyszerűen csak a heverőn fekve várja sorsa jobbra fordulását, hanem segítséget kér a technikától, és gyorsabban jön helyre.

Kik használják? Kik nem használják?

A legnagyobbak között kezdte meg hódítását, és megtalálható a PSG-s Neymar, a Real Madrid csatára, Gareth Bale és a Chelsea csapatkapitánya, Gary Cahill ruhatárában, ők mind posztoltak már képeket NormaTecben, miközben próbáltak kicsit helyrerázódni.

És, mennyibe is kerül?

A Premier League legnagyobbjainak kütyüjét potom 400 ezer forintért adják. Talán kíméletesebb megoldás lesz bérelni, például egy edzőteremben, ebben az esetben „csak” heti tízezer lesz az ára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!