Már Magyarországon

2019.03.24. 18:00

Megokosodott, vezeték nélküli fülhallgatóval támad a Honor

A FlyPods Lite töltőtokkal akár 12 órányi, kiemelkedő minőségű zenelejátszást nyújt.

Fotó: Shutterstock

Megérkezett a teljesen vezeték nélküli, szép kialakítású FlyPods Lite fülhallgató. A kütyü új okos kiegészítőként alkalmazkodik a felhasználókhoz, akiknek nem kell többé az összegubancolódott és megtört vezetékek miatt aggódniuk, amelyek sportolás közben is csak zavarják az embert.

A gyártó szerint golfütők által inspirált,

fehér, alig 5,5 grammos FlyPods Lite Bluetooth (4.2) kapcsolaton kommunikál, 55 mAh-es beépített akkumulátora pedig egy töltéssel 40 óra készenléti időt, vagy akár 3 óra zenehallgatást tesz lehetővé.

A töltőként is használható tok további két teljes töltési kapacitásával összesen akár 12 órányi működést biztosít. Alig 15 percnyi töltés 90 percnyi lejátszásra elég energiával tölti fel a FlyPods Lite fülhallgatókat, a teljes töltéshez egy órára van szükség.

A hangzásról a 7 mm-es átmérőjű poliuretán és titán kompozit hangkeltők gondoskodnak, a zajszűrés teljesen lecsendesíti a szelet (77 dB-es csökkentés), illetve visszaveszi a többi zavaró zajforrást.

Bár a forgalom hangerejét mérsékli a készülék, a felhasználót nem szigeteli el teljesen a külvilágtól

A FlyPodonként két mikrofonos megoldás azért felel, hogy a HD hanghívás során a nemkívánatos háttérzajokat a lehető legnagyobb mértékben kiküszöbölje.

IP54-es védettsége sportkiegészítővé teszi, izzadtság vagy a por nem tesz kárt a fülhallgatóban.

A 29 ezer 990 forintos áron kínált FlyPods Lite

támogatja a duplakoppos aktiválást,

ami után az okostelefon hanggal is vezérelhető (a HiVoice engedélyezése esetén). Emellett egyszerűen lehet a telefon elővétele nélkül zeneszámot váltani, vagy éppen hívást fogadni, megszakítani a fülhallgató megérintésével.

Intelligens viselésészlelést tud: ha a felhasználó kiveszi a füléből az eszközt, az leállítja a zenét, illetve alvó állapotba kerül, hogy energiát spóroljon.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!