Gyorsabb és egyszerűbb

2018.12.21. 22:10

Olcsóbb az e-menetjegy karácsonykor is a vasúton

Karácsonykor és év végén változik a vonatok közlekedési rendje. Mentesítő vonatok is indulnak, az InterCity-vonatokhoz pedig a helyjegyek igénylésének figyelembevételével plusz kocsikat kapcsol a vasúttársaság.

Az utasok az ünnepi időszakban is csaknem napi 150 csúcsidőn kívüli, kevésbé kihasznált járatra válthatnak jegyet 20 százalékos kedvezménnyel.

Hogy még olcsóbb és egyszerűbb legyen a az utazás, a menetjegyek vásárlásáról érdemes időben, akár több nappal előbb gondoskodni, illetve kihasználni az elektronikus csatornák igénybevétele esetén nyújtott kedvezményeket.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-START azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és a helyjegyeket az ünnepek előtt elővételben váltsák meg, illetve

vegyék igénybe az internetes vagy a Vonatinfó mobilalkalmazásból elérhető jegyvásárlási lehetőséget is.

Az okostelefonon, tableten is bemutatható e-vonatjegy előnye, hogy kényelmesen, sorban állás nélkül a nap 24 órájában meg lehet vásárolni, és 10 százalékkal olcsóbb a pénztárban váltott jegyeknél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!