Nyitás hétvégén

2021.02.19. 13:00

Teljes okosotthonrendszereket lehet kipróbálni hazai áruházakban

A Xiaomi okosotthon-megoldásait prezentáló bemutatóterek nyílnak a Bauhaus Dunakeszin, Maglódon és Szigetszentmiklóson lévő szakáruházaiban.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ezeken a helyszíneken nemcsak egyes eszközöket, hanem a teljes okoseszköz-hálózatot is meg lehet tekinteni működés közben. A Xiaomi ezzel a projekttel egy új oldaláról szeretné megmutatni magát a hazai vásárlóknak, ugyanis amellett, hogy a világ harmadik legnagyobb okostelefon brandje, a világ legnagyobb kereskedelmi AIoT (AI+IoT) platformja is egyben. A Bauhaus szakáruházakban működő Xiaomi Zone-okban a február 20-i nyitásra különleges akciókkal készülnek.

Az okosotthon ma már messze több annál, hogy van egy okostévé a lakásban:

a kényelmi funkciókat mesterséges intelligenciával fokozó, egymással kommunikáló és távolról irányítható eszközök egész hálózata emelhet egy lakást az okosotthonok színvonalára – ami ma már egyáltalán nem elérhetetlen a hazai vásárlóknak sem. Ezért a Xiaomi és a Bauhaus arra vállalkozott, hogy a magyar vásárlók számára az említett szakáruházakban működés közben mutatják be a háztartásunkat kiszolgáló eszközöket.

Első körben 43 termék szerepel majd a szakáruházak kínálatában: például biztonsági kamera, elektromos roller, okosmérleg, asztali LED-lámpa vagy légtisztító. Ezek közös jellemzője, hogy számos intelligens funkciójuk van és általában egymással is képesek kommunikálni.

A Xiaomié a világ legnagyobb mesterséges intelligenciát is alkalmazó kereskedelmi AIoT (AI+IoT) platformja, amelyhez – az okostelefonokon és laptopokon kívül – 289,5 millió okoseszköz kapcsolódik világszerte.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!