Visegrádi Négyek Tornája

2018.01.24. 21:22

Döntetlennel zárt a magyar futsalválogatott

A magyar futsalválogatott két vereség után 1-1-es döntetlennel zárta a Visegrádi Négyek Tornáját, amelyet éppen szerdai ellenfele, a horvát csapat nyert meg.

Debrecen, 2018. január 24. Harnisch Ákos (k), valamint a horvát Dario Marinovic (b) és Kristijan Cekol a futsal Visegrádi Négyek Tornáján játszott Magyarország - Horvátország mérkõzésen a debreceni Fõnix csarnokban 2018. január 24-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czeglédi Zsolt

Sito Rivera szövetségi kapitány csapata a hétfői nyitókörben a csehektől 6-0-ra, míg a kedden a második fordulóban a szlovákoktól 5-0-ra kapott ki.

A Visegrádi Négyek futsaltornáját 2003 óta rendezik meg a magyar, a lengyel, a cseh és a szlovák válogatott részvételével. Idén először fordult elő, hogy a visegrádi országok nemzeti csapatai közül az egyik hiányzik, a lengyelek ugyanis a január végén kezdődő Európa-bajnokságra készülnek.

Eredmények, 3. forduló:

Magyarország-Horvátország 1-1 (1-0)

Csehország-Szlovákia 8-2 (0-0)

A végeredmény: 1. Horvátország 7 pont, 2. Csehország 6, 3. Szlovákia 3, 4. Magyarország 1

Borítókép: Harnisch Ákos (k), valamint a horvát Dario Marinovic (b) és Kristijan Cekol a futsal Visegrádi Négyek Tornáján játszott Magyarország – Horvátország mérkőzésen a debreceni Főnix csarnokban 2018. január 24-én.

MTI Fotó / Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!