FIFA negyeddöntő

2020.12.09. 15:54

MCS FIFA 21 – Kisorsolták a negyeddöntők párosításait (videó)

Videóban sorsolták ki a rájátszás párosításait mindkét platformra, és az is kiderült mikortól és hogyan lehet élőben figyelemmel követni a párharcokat.

Egy öthetes küzdelem után a csoportokból 8-8 játékos jutott tovább platformonként a Megyék Csatája FIFA 21 versenyen, és miután megtörtént az egyenes kieséses szakasz sorsolása, kialakultak a párosítások. Miután a megyéket piros gömbbe zárták a szervezők, egyesével húzták ki őket, így jöttek létre az alábbi mérkőzések. Érdemes még tudni azt is, hogy egy párharc oda-visszavágós rendszerben zajlik le, és a két meccs eredménye határozza meg majd, hogy ki az, aki bejuthat az elődöntőbe.

A negyeddöntő összecsapásai:

Xbox – december 12. szombat

10:00 Győri Ezüst Páncélos (RVNS Boresz) vs Békési Oroszlánok (LszL22)

10:40 Borsodi Sólymok (zsolo) vs Budapesti Griffek (Gabinho)

11:20 Pesti Arany Oroszlánok (xTrueGunnerx) vs Csongrádi Turulok (ManlyDan)

12:00 Bács-Kiskun Betyárok (Sero) vs Fejér Megyei Királyok (Lengyel11)

PS4 – december 13. vasárnap

10:00 Fejér Megyei Királyok (Brandt_x) vs Pesti Arany Oroszlánok (RozsaGergo)

10:40 Csongrádi Turulok (EndLine03) vs Szabolcsi Medvék (Zozy1990)

11:20 Jászsági Lovas Vitézek (tooFrez_x10) vs Tolnai Hercegek (HorvathG_)

12:00 Budapesti Griffek (JordanBeast15) vs Zalai Íjászok (GrislyJam22)

A pontos menetrend még változhat, de az biztos, hogy ha véget értek a találkozók, akkor mindkét platformon rögtön az elődöntőket is lejátsszák, melyeket 12:40-től lehet követni élőben. Ha nem szeretnél lemaradni a rájátszás legjobb pillanatairól, akkor kövesd figyelemmel a Megyék Csatája Facebook csatornáját. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről, így az aktuális eredményekért és állásért is ide érdemes ellátogatni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!