Hallgassa élőben!

Megyék Csatája – Képeken a verseny legérdekesebb statisztikái

Záporoztak a gólok FIFA 21-ben, League of Legendsben Hecarim kapta a legnagyobb figyelmet.

Véget értek a Megyék Csatája FIFA 21 PS4 és Xbox versenye, valamint a League of Legends torna mérkőzései. Bátran ki lehet jelentei, hogy az egész ország megmozdult, több ezer regisztráció érkezett be a hivatalos oldalon.

Végül FIFA 21-ben PS4 platformon Endline03 kettős győzelemmel, Xbox One konzolon Sero egy nagyon szoros 2-1-gyel zsebelte be a főnyereményt. LoL-ban a Budapesti Griffeket megállították a Nógrádi Tollas Vitézek, ezzel ők vihették haza az 500 000 forintos fődíjat.

A nevezés alsó korhatára 16 év volt, néhány versenyző közvetlenül a Megyék Csatája indulása előtti pár hétben szerezte meg a jogot az indulásra. Általánosságban kijelenthető, hogy Pest megye, valamint Budapest volt a legaktívabb mindkét versenyjátékban.

FIFA 21-ben mindkét döntőben a rövidebb eredménylistával büszkélkedő játékos diadalmaskodott, ez is mutatja, hogy a Megyék Csatája mezőnye mennyire erős volt valójában.

Az PS4-es e-sportolók bár többször vették be ellenfeleik hálóját, de összességében gólokban gazdag mérkőzéseket követhettek figyelemmel a nézők az egész versenyen.

 

Hozzászólások

hazai zene / 3 perce
Előrelépés a női dalszerzők arányában Magyarországon
Járványhelyzet / 4 perce
A saját útjukat járják az európai országok a vakcinabeszerzés terén
Míg az Európai Unió közös vakcinabeszerzése továbbra is lassú, az egyes tagállamok saját beszerzési lehetőségek után néznek.
járványhelyzet
Tóth Kata
A Covid-ellátás és az oltópontok működtetése jelentős pluszterhet ró a Markusovszky kórházra
Az egészségügyi dolgozók 4 százaléka nem írta alá a szerződését, de ez nem okoz zavart az osztályok működésében, a betegellátás továbbra is biztosított – prof. dr. Nagy Lajos főigazgató az aktualitásokról beszélt.
Harmadik hullám / 50 másodperce
Megnyíltak Angliában az iskolák
Ezzel egy időben életbe lépett az a kormányrendelet, amelynek értelmében az Angliában élőknek írásban indokolniuk kell utazásuk célját, ha külföldre akarnak utazni.