18
Csak felnőtteknek A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot! Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves

Marióval és a Duck Hunttal kezdte, ma neves youtuber

A Megyék Csatája – Országos E-sport Versenyen League of Legendsben és FIFA 21-ben mérhetitek össze tudásotokat. Utóbbi játékban Sunzone, azaz Murtaj Edonis nevével mindenképp érdemes megismerkednetek, ugyanis a népszerű youtuber már évek óta rabja a világ legnépszerűbb sportjátékának. Az alábbi interjúban még több érdekességet tudhattok meg Sunzone-ról!

Hány évesen ismerkedtél meg a gaming világgal, és mi volt az első videójáték, ami igazán beszippantott?

Körülbelül 10 évesen ismerkedtem meg a gaming világgal, amikor születésnapi ajándékként kaptam egy Nintendót. A testvéremmel nagyon sok időt töltöttünk el a TV előtt a Marióval és a Duck Hunttal, így azóta nyomom az ipart.

Voltak-e olyan meghatározó élményeid a videójátékokkal kapcsolatban, amikre most is boldogan emlékszel vissza?

Rengeteg példa van rá. Ha párat kéne mondanom, akkor a The Last of Us Part 2-t és a A Way Outot tudnám említeni. Mindkét játék olyan érzéseket váltott ki belőlem mint még eddig egyik sem. Mai napig jó emlékként gondolok rá és sokszor visszanézem az élő adásokat. A Way Out azért is különleges számomra, mert Rekál barátommal vittük végig ketten és elképesztően élveztük a közös, fordulatos kalandot.

Gondolkoztál-e azon valaha, hogy profi e-sportolóként keresed meg a kenyérre valót?

Nem igazán. Sose éreztem magam olyan szinten, hogy profi e-sportoló legyen belőlem. A szórakoztatás része mindig jobban vonzott.

Mi a legnehezebb dolga egy streamernek ma Magyarországon?

Számomra az időbeosztás a legnehezebb, hiszen többféle projektben is dolgozok egyszerre, ezért próbálok egy rendszert kialakítani, hogy minden sikerüljön.

Mennyiben határozza meg az életmódod az, hogy a nap 24 órájából jelentős mennyiséget töltesz a képernyők előtt?

A nap nagy részét a képernyő előtt töltöm el, mivel napi szinten streamelek, illetve a YouTube csatornámmal is foglalkozok. Viszont általában előre tervezem meg a napom, így mindenre jut időm.

Voltak-e olyan pillanatok, amikor fontolgattad, hogy abbahagyod a tartalomgyártást?

Természetesen volt olyan időszak, amikor úgy éreztem kimerültem, de sikerült átlendülni és újult erővel vágtam neki újra.

Szerinted ma Magyarországon meg lehet-e élni kizárólag e-sportból?

Úgy gondolom, hogy ha valaki akar és mentálisan is készen áll, akkor nagy eredményeket képes elérni és meg tud belőle élni.„

Ne feledjétek, hogy nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Hozzászólások