Egyházasrádóc

2016.10.10. 18:39

Öt kérdés, amire még mindig keressük a választ az egyházasrádóci tragédiával kapcsolatban!

Egyházasrádóc - Eltemették pénteken Sz. Zoltánt, aki önkezével vetett véget életének. Még mindig nem tudni, mi történt.

Budai Dávid

Múlt héten, pénteken, eltemették Sz. Zoltánt, azt az 59 éves egyházasrádóci férfit, akit éppen két héttel ezelőtt találtak holtan a rendőrök. A férfi önkezével vetett véget életének, azt azonban nem tudni, hogy pontosan mikor, mint ahogyan arról is csak találgatások vannak, hogy miért.

Amit biztosan lehet tudni, az az, hogy a halála előtti napon még elment dolgozni, és azt ígérte, másnap is megy. Sajnos nem ment. Hétfőn reggel a rendőrök találták meg. Az öngyilkosság pontos időpontját azonban homály fedi, nem lehet tudni, hogy már hétfőn este, vagy kedden reggel szánta rá magát a végzetes tettre. Ismerőse elmesélte, napokkal korábban a férfit munkahelyén kis híján áramütés érte, és a beszámoló szerint nagyon megijedt, félt a haláltól.

A család éppen ezért továbbra sem érti, mi történhetett. Nem tudni, ki volt a bejelentő, és az sem világos, hogy pontosan milyen párbeszéd zajlott le Sz. Zoltán és az állatvédők között. A család eljuttatta kérdéseit az állatvédőkhöz, ám ezidáig nem kaptak választ. Rejtély az is, hogy Zoltán miért végzett saját kutyájával. Ahogyan korábban megírtuk, az állatorvos jó általános kondícióban találta a kutyát, éheztetésnek nyoma sem volt.

Ezért feltehetően abbéli félelmében, hogy elveszik tőle a kutyát, szánta rá magát a végezetes lépésre. A férfi temetése Sorokpolányban volt. Búcsúztatásán több százan vettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!