azt mondta, erre volt ideje

2017.09.29. 21:47

Felugrott a vonatra...a két vagon közé

Egy 160 kilométeres óránkénti sebességgel száguldó InterCity-Express (ICE) nagysebességű vonatba kapaszkodva kezdte meg utazását egy 59 éves férfi Németországban.

Az utas, aki sajtóértesülések szerint román állampolgár lehet, Bielefeldben szállt fel a Hannoverbe tartó szuperexpresszre, két vagont összekapcsoló gumiharmonikába kapaszkodott egy apró lépcsőfokon állva.

Egy rendőrségi szóvivő szerint a férfi valószínűleg annak köszönheti életét, hogy vasutasok észrevették őt, amint a szerelvény elindult a pályaudvarról, és értesítették a vonat személyzetét. A mozdonyvezető visszavett a 160 kilométeres sebességből, és megállt egy 25 kilométerre fekvő állomáson, ahol a férfit beültették a kocsiba.

Elvitték úti céljához, Hannoverbe, ahol az őt fogadó rendőröknek azt mondta, hogy miután csomagját elhelyezte a vagonban, rövid időre kiszállt, és amikor a vonat „meglepetésszerűen” elindult, már csak arra volt ideje, hogy kívülről a felkapaszkodjon a szerelvényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!