cowboycsizma, csokornyakkendő

2018.04.13. 08:24

Új csillag született Amerikában

A kis Mason jódlizni kezdett a Walmart közepén. Aztán elkezdtek megőrülni érte az emberek.

Forrás: youtube

Március végén a Twitterre kikerült egy videó, amelyben egy szőkehajú kissrác fekete cowboycsizmában és piros csokornyakkendőben, szolid lábdobogással, nem akármilyen övvel jódlizásba kezdett. Annyira szürreális és egyben magával ragadó a produkció, hogy a kis Mason Ramsayt el is indította a sztárrá válás útján.

A jódlimester Mason aztán rögtön az Ellen showban találta magát, ahol könnyen megtalálta a közös hangot a talk show közkedvelt házigazdájával Ellen DeGeneresszel. A videót április 10-én töltötték fel a Youtube-ra, már majdnem 8 millió megtekintésnél tart.

Itt még koránt sincs vége a sztorinak, ugyanis – ahogy az lenni szokott -, ha adva van egy ilyen szituáció, egy ilyen figurával, az bizony kimeríthetetlen ihletforrása lesz a világháló mémgyárának. Sokan már most elkezdték a hasonló jódlizást, de ez minden bizonnyal valami egészen új kultúrforradalomnak a kezdete.

Borítókép: Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!