a rangadó előtt

2019.09.02. 09:31

Két gyerek varázsolta el a közönséget Dunaszerdahelyen

Felemelő pillanatok a parádés rangadón. Könnyfakasztó: így szólt a Nélküled a DAC stadionjában a Slovan elleni rangadó előtt.

Dunaszerdahely, 2017. november 3. Magyar szurkolók a dunaszerdahelyi felújított Mol Arénában az FC DAC - SK Slovan Bratislava mérkõzésen 2017. november 3-án. Háromezer férõhellyel bõvült a dunaszerdahelyi FC DAC 1904 futballklub otthona, így már közel tízezer szurkoló láthatja a csapatot a Mol Arénában. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

Vasárnap este rendezték Dunaszerdahelyen a DAC 1904 és a Slovan Bratislava mindig felfokozott érdeklődéssel kísért mérkőzését – írja a Ripost.

A szlovák labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának rangadóján. A Holman Dávidot csak csereként bevető pozsonyiak vezető gólja után az emberelőnybe került DAC még a szünet előtt fordított (a második hazai gólt a magyar Vida Krisztofer szerezte), s végül 5-2-re átgázolt a bajnoki címvédőn.

A parádés meccs előtt is felemelő pillanatokat élhettek át a jelenlévők – köztük Hosszú Katinka és szerelme, Máté.

A DAC himnuszát, az Ismerős Arcok Nélküled című dalát ezúttal két kisgyerek adta elő.

Óriási sikert arattak, természetesen a teltházas hazai közönséggel együtt énekelve, megadva az alaphangot a csapatnak.

Borítókép: Magyar szurkolók a dunaszerdahelyi Mol Arénában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!