Kétszer ad, aki gyorsan ad

2022.03.03. 17:53

Vitaminokkal segíti a háború elől menekülőket a Béres Gyógyszergyár

A szomszédos Ukrajnában háború folyik, a borzalmak elől százezrek, köztük sok-sok magyar menekül, hazánkban keresve biztonságot.

Nincs mérlegelni valónk, össze kell fognunk, és amiben csak tudjuk, mindannyiunknak segítenünk kell az életüket mentő embertársainkat – foglaltak állást a Béres tulajdonosai.

A Béres Gyógyszergyár gyors intézkedéseket tett, és Alapítványán keresztül multivitaminokat és C-vitaminokat adományozott az orosz-ukrán háború menekültjeinek. A 20 millió forint feletti értékű Béres-vitaminokat már eljuttatták a határmenti Záhonyba, ahol a város önkormányzata osztja szét a menekültek között az adományt. 

Szép megnyilvánulása a segítő szándéknak, hogy – önszerveződő módon – a Béres Vállalatcsoport dolgozói is azonnali gyűjtést szerveztek a menekülők megsegítésére. 

Borítókép: illusztráció; Béres cseppel teli üvegek a gyártósoron a Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyártóüzemében (Bugány János/MTI)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!