napi cuki

2021.06.10. 12:41

Fennakadt egy medve egy villanyoszlopon Arizonában (videó)

A hatalmas állat belegabalyodott a vezetékekbe, és nem tudott lemászni.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy medve felmászott egy közüzemi villaoszlopra Arizonában, de szerencsétlenségére belakadt a vezetékekbe, ezért sehogy se tudott lemászni. A környéken emiatt kisebb áramkimaradás is volt – írja a Fox News-ra hivatkozva az Origo.

 

Hétfő reggel értesítették a helyi közműcéget, hogy Willcox külterületén egy medve belegabalyodott a villanyvezetékekbe.

Werner Neubauer, a vállalati sofőr elmondta, hogy társaival azonnal a helyszínre siettek kikapcsolni az áramot, hogy az állatot nehogy áramütés érje.

„Nagyon veszélyes helyen volt. Könnyen megüthette volna az áram. Nagyon közel volt egy 7500 voltos feszültségű fázishoz”

- mondta Werner Neubauer.

„Azt hiszem, valami olyasmit mondtam az állatnak, hogy segítek neki leszállni az oszlopról. Tudom, hogy nem értett meg, de azért mégis figyelmeztettem”

- mesélte később a férfi.

Végül sikerült elérni, hogy a medve lemásszon a villanyoszlopról, és elszaladjon. Szerencsére senkinek nem esett baja, és az áramszolgáltatást is rövid időn belül helyreállították. Az elmúlt egy hónapban ez volt a második eset, hogy medve mászott fel Arizonában villanyoszlopra.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!