Nagy kihívás

2018.12.15. 06:18

Ön bírná egy évig okostelefon nélkül százezer dollárért?

A kihívásra január 8-ig lehet jelentkezni, a szervező cég január 22-ig választja ki a versenyzőket, és egy-egy, 1996-ban gyártott mobiltelefont ad nekik.

Az Origo számolt be arról, hogy a Vitaminwater nevű cég 100 ezer dollárt ajánl annak, aki egy esztendeig sem okostelefont, sem tabletet nem használ, és másokét sem kéri kölcsön.

A portál értesülései szerint a jelentkezéshez egy bejegyzést kell tenni a közösségi médiában, ami azt tartalmazza, hogy az okostelefon használat helyett mivel tölti ki azt a bizonyos egy évet a jelölt.

A kezdeményezésre január 8-ig lehet jelentkezni, a cég pedig január 22-ig választja ki a versenyzőket, és egy-egy, 1996-ban gyártott mobiltelefont ad nekik

– áll az Origo cikkében.

Egy év okostelefon-mentességért 100 ezer dollárt fizet a cég, aki csak hat hónapig bírja, az 10 ezer dollárt kap. A cég a nyeremény kifizetése előtt hazugságvizsgálatnak veti alá a versenyzőket.

A jelölteknek nem lesz könnyű dolga, a millenniumi generáció ugyanis szinte minden hétköznapi tevékenységéhez okostelefont használ.

A 18 és 34 év közöttiek naponta két és fél órát töltenek telefonozással – áll a Nielsen 2018-as jelentésében, ráadásul tavaly a millenniumi generáció tagjai saját bevallásuk alapján húszpercenként ellenőrizték okostelefonjukat. A Z generáció tagjai pedig ennél is több időt fordítanak okostelefonjukra – ugyanakkor a kihívásban való részvétel feltétele a betöltött 18. életév.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!