Életmód

2016.11.24. 08:33

Mutatjuk, mi nem hiányozhat a téli gardróbból

Kényelmes és könnyen variálható darabok szerepelnek az idei basic kollekciókban.

Vadas Krisztina

Mint minden évszakban, télen is megvannak azok az alapdarabok, amelyek egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhatnak. Mutatjuk, mit szerezzen be, hogy idén is trendi lehessen minden helyzetben.

Trench Coat , azaz a ballonkabát

Az enyhébb napokon igazán praktikus darab a ballonkabát, a menő divattervezők is felvonultatták a 2016/17-es őszi-téli kollekcióikban. De ne csak a hagyományos, bézs vagy fekete, gombos változatra gondoljunk, ma már számos változatban megtalálható a boltok kínálatában. Jól variálható darab: farmerrel és csizmával hétköznapokra, koktélruhával és magassarkúval alkalmakra is viselhető.

Bomberdzseki

A street style tervezők kedvenc darabja a szezonra a bomberdzseki. Nem csak kényelmes, de meleg is. Egyszínű vagy mintás darabokat is kínálnak, de a leg-trendibb, ha virágmotívumok díszítik. Munkába, shoppingtúrára vagy akár csak egy csajos kávézáshoz is tökéletes választás lehet.

Oversized darabok

Úgy tűnik, a tavaly vásárolt oversize, azaz túlméretezett ruhákat sem kell elsüllyeszteni a szekrény mélyére, ha divatosak akarunk lenni idén. A nagyméterű kötött kardigánok és pulcsik még mindig trendinek számítanak. És ugye milyen jó egy hatalmas, puha kardigánba burkolózni egy hideg estén?

Midiszoknyák

Továbbra is töretlen a midi fazon sikere. Ezt akár munkahelyen, akár alkalmakon is viselhetjük. Az ünnepek közeledtével még inkább érdemes beszerezni egy ilyen darabot. Egy oversize pulcsival és lapos sarkú csizmával felvehetjük akár egy esti sétához is a hóesésben. De elegáns felsővel viselve az év végi céges partira is kiváló választás, akár A-vonalú, akár testhez simuló a fazonja.

Combcsizmák

Sokan viszolyognak a combig érő csizma gondolatától, a legtöbb nőnek még mindig a Micsoda nőből jól ismert, „közönséges” darab jut az eszébe. Pedig ez a combcsizma, amely a kifutókon is hódított, már nem az a combcsizma. Anyagában, kivitelezésében és színeiben is sokkal inkább kelt sikkes és modern kinézetet, persze ehhez az is kell, hogy megfelelő ruhadarabokkal kombináljuk. Például skinny farmerrel trendi benyomást kelthetünk. Ezt még megspékelhetjük egy bőrdzsekivel is. Ha szoknyát és pasztellszínű inget választunk hozzá, elegáns és nőies lesz az összhatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!