Életmód

2014.07.20. 15:40

Milyen lesz a karneváli divat?

Szombathely - A napokban a történelmi témaparkban mutatták be az idei karnevál divatját. Tavalyhoz képest sokat fog változni a karnevali viselet...

Zergi Borbála

Néhány hét, és újra itt a Savaria Történelmi Karnevál. Ennek apropóján megnéztük, mi lesz a karneváli divat. Horváth Johanna fiatal tervező mesélt arról, hogy milyen ruhákat és kiegészítőket készítettek a nagyszabású eseményre.

Komáromi Kinga és Horváth Johanna a Történelmi Témapark medencéjében hűtik le magukat. A kánikula ellenére lendületesen és vidám hangulatban telt a fotózás.

Johanna igyekezett az egyediségre törekedni, de a klasszikus, régi ruhák is megmaradtak.

Németh Botond fehér tógában és olívazöld pallában állt modellt. Gyakori férfi viselet a karneválon.

Elsődleges szempont a vagányság, beleszőve mai divatelemeket is. A pasztell színek mellett a fiatal tervező szívesen dolgozott élénk színekkel és hangsúlyos mintákkal is.

Simon Kriszti éppen Johannán igazítja be saját tervezésű ruháját. Az élénk színek divatosak idén.

Karneváli jelmezünket akár arany kiegészítőkkel, övekkel is feldobhatjuk. Komáromi Kinga erre az alkalomra virágos fejdíszt is készített. Egyszerűbb alapanyagokból akár otthon is összedobhatunk bármilyen kiegészítőt.

Komáromi Kinga kedvenc barack színű jelmezében állt modellt.

A ruhák mellett fontos szerepet játszott a smink, amit Baranyai Georgina készített el a lányoknak. A frizurákat Rimele Gábor vette   kézbe,   ő egyszerű és könnyen viselhető hajat készített.

Nagy Lotti minden évben beöltözik, idén sem hagyja ki a karnevált.

Johanna és Kinga a fehér jelmezben is nagyon jól mutatnak. Fotók: Zergi Borbála

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!