Egyedül nem megy

2017.10.31. 13:08

Hisz a boszorkánytábla üzenetében? – Csak óvatosan!

Rengetegen hisznek a szellemvilág létezésében, és persze legalább annyian badarságnak tartják. Most egy olyan eszközt mutatunk be, amelynek használata a szellemhívők szerint az egyik legmisztikusabb és legveszélyesebb.

Babonaság, bolondság – mondják sokan a horoszkópra, a mágiára, az ezotériára, de rengetegen hisznek is ezekben, az angyalgyógyítástól kezdve a kristályok hatalmán át, a tarot-ban és még számtalan földöntúli jövendőmondásban, gyógymódban és még sorolhatnánk.

Mindenszentek és halottak napja idején megnő a kereslet a Quija-táblák, azaz a boszorkánytáblák iránt – sokan hiszik, hogy segítségével elhunyt szeretteik szellemével teremthetnek kapcsolatot.

Ám akár hiszünk benne, akár nem, ha már beszereztük: érdemes elolvasni azt is – természetesen nem rémisztgetni akarjuk Önöket, Kedves Olvasók -, hogy állítólag sokan számoltak be hátborzongató utóhatásokról.

Ezeket persze nem részletezzük, csupán megosztjuk Önökkel, hogy a mai boszik szerint mire kell odafigyelni.

Mindig kezdjük el és zárjuk le a szeánszot: Ne kezdjünk bele egyedül, a tábla működtetése kezdőknek ketten könnyebben megy. Legyen eleje és vége a szellemidézésnek. Ha befejeztük a szeánszot, akkor köszönjünk el a lélektől, majd várjuk meg, amíg távozik. Fontos, hogy tiszteljük a szellemeket.

Távolítsuk el a Plancehette-t: Ez az a kis fatábla, amit a Ouija táblára tesznek. A szeánsz részvevőinek erre kell rátenniük az ujjukat. A szellemidézés végén fontos, hogy ezt levegyük a tábláról, különben a lelkek könnyen átjöhetnek rajta keresztül.

Betegen ne foglalkozzunk a táblával:

Remek támadó felületet biztosítunk a gonosz lelkeknek, ha betegen állunk neki a szeánsznak, hiszen ilyenkor sokkal gyengébbek, sérülékenyebbek vagyunk, mint egészségesen. Ha betegen használjuk a táblát, nagyobb az esélye a megszállásnak.

Ouija Ismétlés:

Amennyiben a tábla folyamatosan ismétli önmagát, vagy fekete nyolcast rajzol, akkor ideje pihenni, mert ez annak a jele, hogy gonosz lelkek válaszolnak. Fontos, hogy mindig óvatosan használjuk a táblát!

Sohase égessük el:

A tábla tekintetében ez a legrégibb szabály! Ha úgy döntünk, hogy kidobjuk, akkor törjük kisebb darabokra, locsoljuk le szentelt vízzel, végül temessük el! Az égetés, valamint a szemétbe hajítás egyaránt tiszteletlenség a szellemekkel szemben.

Íme, egy film a sok közül, amely a misztikus táblával foglalkozik:

És akik kipróbálták:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!