hajcihő

2018.01.06. 13:16

Nem kell mindig festék – tippek őszülőknek

A közhiedelemmel ellentétben nem csak a szőkítés árt a sörénynek.

Sok nő – és persze férfi is – egyszerűen összeomlik, ha észreveszi az első ősz hajszálakat a fején. Úgy fogjuk fel általában, hogy igen, visszavonhatatlanul elmúlt az ifjúság, amit aztán kétségbeesetten próbálunk megőrizni.

A hajkorona a nő ékessége, így érthető, hogy senki sem szereti a lenőtt, elhanyagolt frizurát, ezért aztán van, aki kéthetente is befesti vagy befesteti.

Fodrászok elmondása szerint, bizony, nem csak a hidrogénezés árthat a hajnak, a fekete festékben van állítólag a legtöbb káros anyag. Néhányuk azt javasolja, nem is szabad ragaszkodni a feketéhez, a sötétbarna ideálisabb választás ilyen szempontból.

De, hogy még ennél is továbbmenjünk: manapság már szinte minden drogériában kapható spray vagy ecsetes kiszerelésben olyan hajszínező, amellyel elég csak az ősz részeket befújni vagy kenni, így aki kevésbé őszül, ezt a megoldást is választhatja.

Címkék#hajfestés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!