keleti gyógyászat

2018.06.04. 16:11

Őrizze meg egészségét tai chival

Jótékony hatása kiterjed a vérkeringés serkentésére, a testtartás és az egyensúlyérzék javítására, az állóképesség és a rugalmasság fejlesztésére, a stressz csökkentésére és a kiegyensúlyozott, jó közérzet kialakítására.

Budapest, 2013. augusztus 10. A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság nyilvános szabadtéri tajcsibemutatója a budapesti Erzsébet téren 2013. augusztus 10-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Fotó: Bruzák Noémi

A Nemzetközi Taoista Tai Chi Társaság hagyományai közé tartozik, hogy tagjai évente egyszer, az Awareness Day alkalmából, világszerte szabadtéri bemutatókat tartanak. A magyarországi tagság idén e rendezvény alkalmával egyúttal budapesti klubjának 10 éves évfordulóját is ünnepli. A bemutató során az érdeklődők megtekinthetik a 108 lépésből álló Taoista Tai ChiT sorozatot, és tájékozódhatnak a mozgásforma egészségre gyakorolt hatásairól.

Akiknek fontos egészségük megőrzése vagy javítása, és szeretnék egy kellemes, testet-lelket megújító mozgásforma gyakorlásával tölteni szabadidejüket, kiváló lehetőséget nyúj a Taoista Tai ChiT.

A hazánkban is egyre népszerűbb meditatív mozgásforma irányzatai közül a Taoista Tai ChiT abból a szempontból különleges, hogy a hangsúlyt teljes egészében az egészség megőrzésére és javítására helyezi. Jótékony hatása kiterjed a vérkeringés serkentésére, a testtartás és az egyensúlyérzék javítására, az állóképesség és a rugalmasság fejlesztésére, a stressz csökkentésére és a kiegyensúlyozott, jó közérzet kialakítására.

A 108 lépésből álló gyakorlatsort kortól, egészségi állapottól függetlenül bárki végezheti. Különösen ajánlott idős emberek és gerinc- vagy más mozgásszervi problémákkal élők számára, de az egészséges, fiatalabb korosztály is számos kihívással találkozhat e mozgás során.

Mindenkit szeretettel vár a Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság!

További információ: www.taoistataichi.hu ; fb.com/taoistataichi

Borítókép: A Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság nyilvános szabadtéri tajcsibemutatója a budapesti Erzsébet téren 2013. augusztus 10-én.

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!