augusztus 21-25. között

2018.08.06. 12:27

Idén Petőfi Part is lesz a Strand Fesztiválon

A zenei csatorna olyan hazai és világsztár dj-ket lát vendégül minden nap déltől hajnalig, akiket jól ismerhetnek a Petőfi Rádió hallgatói.

Zamárdi, 2017. augusztus 27. Fiatalok a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2017. augusztus 26-án.

Forrás: MTI Fotó:

Fotó: Bodnár Boglárka

Vízparti helyszínnel is jelen lesz augusztus 21-25. között a Petőfi Rádió Zamárdiban a Strand Fesztiválon – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap hétfőn az MTI-vel.

A Petőfi Part minden nap déltől hajnalig hazai és világsztár dj-ket lát vendégül, köztük a Petőfi Rádióban rendszeresen szereplő belga Lost Frequenciest, a török származású, amszterdami dj-producer Burak Yetert és Nora En Pure-t, a Petőfi Rádió rezidensét, Peter Sharpot, illetve Izilt, Lotfi Begit, Candymant és a Pool and Beer partisorozatot.

Idén is öt napon keresztül szállítja a Strand Fesztivál híreit az M2 Petőfi TV, minden este az Én vagyok itt!-ben 21 óra 20 perctől Rókusfalvy Lili és Fodor Imi mellett az énekesnő Lola debütál műsorvezetőként. A Petőfi TV augusztus 21-én 20 órától jelentkezik a Petőfi Zenei Díj 2018 backstage-ből Fodor Imivel, majd hamarosan indul a Petőfi Zenei Díj 2018 gála Harsányi Leventével és Rókusfalvy Lilivel.

Borítókép: Fiatalok a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2017. augusztus 26-án.

Forrás: MTI Fotó/Bodnár Boglárka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!