online minősítő

2020.02.01. 13:10

Több ezer gyermek táborozhat idén jobb körülmények között

Táborfigyelő portál egységesen, tíz nagy témakörben, 300 kérdés alapján vizsgálja és minősíti a táborokat.

Maroslele, 2015. július 21. A 1515. számú Gróf Széchényi Miklós cserkészcsapat nomád cserkésztáborának résztvevői eveznek a Maroson Maroslele közelében 2015. július 21-én. A cserkészcsapat tagjai öt napot teljesen nomád körülmények között töltenek el egy szigeten a Maroson. MTI Fotó: Rosta Tibor

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Rosta Tibor

Idén több ezer gyermek táborozhat jobb körülmények között a tavaly szeptemberben indított online táborminősítő rendszernek köszönhetően – mondta a Táborfigyelő portál ügyvezetője szombaton az M1 aktuális csatornán.

Tóth Béla hozzátette: az oldal egységesen, tíz nagy témakörben, 300 kérdés alapján vizsgálja és minősíti a táborokat.

A kérdések során kitérnek például a táborok jogi és gazdasági működésére, kommunikációjára a szülőkkel, a szállásminőségre és az étkezésbiztonságra is.

A Taborfigyelo.hu a szülők visszajelzéseit is figyelembe véve készítette el az online táborminősítő rendszert – közölte Tóth Béla.

Borítókép: A 1515. számú Gróf Széchényi Miklós cserkészcsapat nomád cserkésztáborának résztvevői eveznek a Maroson Maroslele közelében 2015. július 21-én. A cserkészcsapat tagjai öt napot teljesen nomád körülmények között töltenek el egy szigeten a Maroson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!