Járvány

2020.03.20. 18:42

Bárhonnan feladhatjuk a digitális lottószelvényt

Otthonról is biztonságosan játszhatunk.

Forrás: Shutterstock

A járványügyi helyzetre tekintettel a Szerencsejáték Zrt. a digitális megoldásokat ajánlja játékosai számára: ha rendelkeznek okostelefonnal, számítógéppel és internetkapcsolattal, akkor lottószelvényeik feladására is érdemes a digitális fogadási lehetőségek közül választani – írta sajtóközleményében a Szerencsejáték Zrt.

Sorban állás nélkül, csupán néhány gombnyomással, gyakorlatilag bárhol és bármikor feladható a virtuális szelvény a Szerencsejáték Zrt. online felületén, vagy SMS-ben az Okoslottó nevű mobilalkalmazás segítségével.

A hirado.hu cikke szerint a digitális játékformák számos előnyt tartogatnak a játékosoknak: amellett, hogy gyorsan és egyszerűen használhatók, a kis nyeremények utalása belső egyenlegre vagy a játékos által megadott bankszámlára megtörténik, és nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyeremény esetén a játékosok SMS-ben vagy e-mailben értesítést kapnak.

Online és SMS-ben a biztonságos játékért

A nemzeti lottótársaság termékei közül az ötös, a hatos és a skandináv lottó, a joker, a kenó, a puttó, a Luxor és az eurojackpot, valamint a totó, góltotó játékokkal a www.szerencsejatek.hu oldalon, a tippmixpróval pedig a www.tippmixpro.hu honlapon online módon biztonságosan lehet játszani.

A totó, a góltotó és a tippmixpro, azaz a sporteseményekhez köthető játékoknál a koronavírus járvány miatt a sportesemények egy része halasztásra kerül vagy elmarad, azonban a Szerencsejáték Zrt. a napokban is számos új, korábban nem elérhető bajnokságot és eseményt tett elérhetővé a fogadók számára.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján keresztüli regisztrációt követően, a belső egyenleg feltöltése után lehet játszani. Ez a játékforma számos előnyt tartogat a játékosok számára: nyeremény esetén regisztrációnál vagy későbbi jelzést követően is e-mail-értesítést kapnak; nyomon követhetik a korábbi fogadásaikat, amelyekben automatikusan látszódnak az eltalált nyerőszámok és az elért nyereményeik is.

A kisebb nyereményeket, azaz a 200 ezer forint alatti összegeket automatikusan elutalja a rendszer, amelyek az ügyfelek fogadási rendszeren belüli belső egyenlegén kerülnek jóváírásra.

Az internetes fogadás mellett az SMS-lottón is megadhatók a tippek, előzetes regisztráció nélkül, normál díjas üzenet elküldésével a 1756-os számra. Ez a szolgáltatás bárhol és bármikor igénybe vehető a mobilszolgáltató által engedélyezett értékig mobiltelefon-előfizetés terhére.

Az Okoslottó-alkalmazásban egyszerűbb több szelvényt feladni

A számsorsjátékok esetében az SMS-ben történő játékot megkönnyítő mobilalkalmazás az Okoslottó, amely a játékszelvény kitöltéséhez és a fogadási SMS összeállításához nyújt segítséget. Az applikációban az ötös lottó, a hatos lottó, a kenó, a puttó és az eurojackpot kombinációs módban is elérhető, amellyel jóval egyszerűbb egyszerre több alapjátékot megjátszani. Az alkalmazás iOS és Android platformra is letölthető a www.okoslotto.hu weboldalról.

Az Okoslottó-alkalmazással a játékosok fogadhatnak saját szerencseszámaikra vagy a gépi játékkal véletlen számkombinációt is választhatnak. Az alkalmazással a játékok díja kifizethető mobilegyenlegről, vagy ha a játékos már regisztrált a Szerencsejáték Zrt. internetes játék- és fogadási rendszerébe a www.szerencsejatek.hu oldalon, akkor akár belső egyenlegről is.

A digitális játéklehetőségek esetében nincs elfelejtett játék vagy fogadás, a Szerencsejáték Zrt. ugyanis a játékformától függően értesítést küld az érvényes fogadásokról és minden nyereményről SMS-ben vagy e-mailben.

A nagy, 200 ezer forint fölötti nyereményeket az igénylést követően lehet felvenni, kifizetésük minden esetben átutalással történik.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!