Járvány

2020.04.22. 10:13

Ingyenes, alvással kapcsolatos online tanácsadás indul

Hétköznaponként 17-18 óra között.

Forrás: Shutterstock

Az alváslét az egészséges életmód alapja, amelynek minőségére minden körülmények között, így a lakás karantén helyzetben is oda kell figyelnünk – áll a Magyar Alvás Szövetség közleményében.

Ha kibillenünk a korábban megszokott életritmusunkból, az úgynevezett cirkadián ritmusunk megsérül, akkor azt észre kell vennünk és helyre kell állítanunk. Felelősséggel tartozunk magunkért, a hálótársunk, a gyermekünk, a szüleink, a családunk jó alvásáért is – tették hozzá.

A Magyar Alvás Szövetség ingyenes, alvással kapcsolatos életmód online tanácsadást indít szerdától hétköznaponként 17-18 óráig Budapesti Alvásközpont/Benyovszky Orvosi Központ közvetítésével.

Az alvás tanácsadás Pálffi Brigitta alvásterapeuta vezetésével a megfelelő életmód fenntartásában, alakításában kíván segítséget nyújtani az érdeklődőknek. Nem helyettesít(het)i azonban az alvászavarok és az alvásbetegségek gyógyítását, amely alvásorvos, szomnológus és más egészségügyi szakemberek feladata.

Az ingyenes alvás életmód online tanácsadásra hétköznaponként 17-18 óráig kerül sor: https://www.facebook.com/orvosikozpont (Magyar Alvás Szövetség; e-mail: [email protected])

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!