karácsonyi eljegyzés

2017.12.13. 17:01

3+1 lánykérős hely Vas megyében

Lassan elérkezünk az év azon időszakához, amikor a legtöbb az egy napra jutó eljegyzések száma. Összegyűjtöttünk hát néhány vasi helyet, ahova szuper lánykérést szervezhetsz kedvesednek.

Gulyás Regina Olimpia

Fotó: Pixabay

Ahol hercegnő lehet belőle...

A sitkei kastélyt a XVIII. század elején barokk stílusban építették át Fotó: Szendi Péter

Azt mondják, a legtöbb hölgy szeretné egy kicsit hercegnőnek érezni magát- a nagy napján vagy az azt megelőző lánykérésen. Vas megye gazdag kastélyokban és várakban, melyek alkalmasak lehetnek egy mesés eljegyzés helyszínének.

Ilyen helyre érdemes tényleg különlegesen készülni: kérjük rokonok, barátok segítségét! Egy tiara, ruha, csodás videó segíthet a királyi hangulat megteremtésében!

TIPP: Sárvári vár, Széchenyi-kastély (Peresznye), Ikervár kastélya, Batthyány-kastély (Körmend), Jurisics-vár (Kőszeg)

Az első randitok/csókotok helye

Kézenfekvő. Talán annyira, hogy eszébe sem jut az embernek, amikor a nagy kérdés körüli teendőket szervezi össze. Idézd fel kedveseddel az első csók vagy randi emlékeit! Készíthetsz képes visszatekintőt hozzá, esetleg vihetsz olyan ajándékot kísérő gyanánt, amit akkortájt is kapott tőled.

Konkrét eseményhez kapcsolódik az első randi vagy csók? Vidd el arra a helyszínre vagy egy olyan koncertre. Hetente frissülő programlistánkat ITT érheted el, az adventi programokat pedig ITT.

Csónakázó-tó

Fotó: Bogdán Kornélia.
Szombathelyen készült,a Csónakázó tónál.A mesés táj a pompázó őszi színekben.

Vas megye több városában is lenyűgöző természeti környezetben kérheti meg az ember fia a kiszemeltje kezét, ha a Csónakázó-tavat választja. Az alábbi videóban például ötletes (esernyős) lánykérést láthatunk ( a túlpartiak segítségével) Kőszegről.

+1 

A „nem gondoltam volna, hogy itt” helyszínek

Amennyiben igazi meglepődést akarunk kicsikarni kedvesünkből, választhatunk olyan helyszínt is, mely a mindennapok része, lánykéréshez viszont igencsak extrém. Így tette korábbi cikkünk főszereplője is, aki egy benzinkúton tette fel a nagy kérdést. Ehhez azonban érdemes különleges részletekkel vagy kis műsorral készülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában