felhívás

2019.10.18. 16:46

A jövő egyetemét fejlesztik az NKE hallgatói

Magyarországon egyedülálló ötletversenyt rendez a Közszolgálati Egyetem a Design Terminallal együttműködésben.

Budapest, 2018. április 4. Diákok a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Ludovika Campusában az átadás napján, 2018. április 4-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendhagyó kezdeményezésként 24 órás innovációs ötletversenyt szervez a jövő egyeteméről. A Design Terminallal együtt életre hívott projekt keretében

a közösségi terek újraálmodását és az információcsere forradalmasítását

várják a vállalkozó kedvű hallgatók – írja a Mandiner.

A 24 órás ötletversenyre, azaz hackathonra pályázó csapatoknak a jelentkezéskor a felhívásban meghatározott egyik kihívásra kell ötletet kidolgozni, amit a verseny során mentorok, szakértők segítségével fejleszthetnek tovább, és végül egy szakmai zsűri előtt prezentálhatnak.

A felhívásra a verseny oldalán lehet regisztrálni 2019. október 20-ig.

A november 13-14-i eseményre 2-4 fős csapatok jelentkezhetnek, az aktív NKE nappali tagozatos alapképzéses vagy mesterképzéses hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók közül. Az ötleteket erősíti, ha a kidolgozás során több szempontot mérlegelnek a csapattagok, ezért javasolt a hallgatóknak vegyes összetételű csapatokat alkotniuk, melyeknek tagjai legalább két különböző kart képviselnek.

Borítókép: illusztráció / Diákok a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Ludovika Campusában az átadás napján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!