zene és étel

2018.06.30. 16:13

Idén is várja a közönséget a Nemzetközi Gastroblues Fesztivál

Koncertekkel, főzőversennyel, tradicionális magyar ételek és italok bemutatójával, valamint külföldi és magyar előadókkal várja a blues, dzsessz és rock zene kedvelőit július 2. és 8. között a paksi Nemzetközi Gastroblues Fesztivál.

A 26. alkalommal megrendezett seregszemle hagyományosan a hétfői klubkoncerttel indul, ahol többnyire fiatal helyi előadók, zenekarok is bemutatkozhatnak, csütörtöktől pedig a hagyományokhoz híven a nemzetközi és magyar fellépőké lesz az ESZI Csarnok nagyszínpada – közölték a szervezők az MTI-vel.

A fellépők között lesz idén mások mellett az Egyesült Királyságból JCM feat Jon Hiseman, Clem Clempson & Mark Clarke, Aynsley Lister, az ír Grainne Duffy, valamint a Tommy Katona Band, Török Ádám és a Mini, a Deák Bill Blues Band, Ferenczi György és a Rackajam, a Karthago, Varga János és a Mediterrán Combo, valamint Takáts Eszter és Zenekara.

A hagyományokhoz híven a Gastroblues Fesztivál előadói közül néhányan a megszentelt hely szellemiségéhez illő rövid, meghitt hangulatú hangversenyt adnak a helyi Evangélikus templomban is.

Idei újdonság lesz pénteken és szombaton a Jó ebédhez szól a blues! című program, amely déltől a csarnok nyitásáig várja az érdeklődőket, az ingyenesen, belépő nélkül látogatható vasárnapi szabadtéri főzőversenyeken pedig szélesebb zenei kínálattal is találkozhat majd a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!