koffeines kúra

2017.10.15. 09:01

Karikás szemmel nem akar randizni? -Segítünk

Kávé minden mennyiségben, nos ez nem a legjobb módszer sem a fáradtságra, sőt, ha túl sokat iszunk, kimondottan ártalmas is lehet. De más a helyzet, ha nem vedeljük, hanem egy kicsit átdolgozzuk, és szépészeti célokra használjuk.

A kávéról régóta keringenek különböző hitek és tévhitek, van olyan, aki esküszik rá, hogy napi egy koffeinbevitel már-már kötelező, de akad olyan is, aki károsnak tartja.

Nos, mi nem az egészségügyi hatásait vizsgáltuk, hanem egészen mást, mégpedig azt, hogyan hathat a karikás szemre. Kiválóan, ugyanis – azonnal eláruljuk a receptet is -, megmenthet attól, hogy több réteg korrektort vigyünk fel a szemünk alá, ami aztán megül az apró ráncokban, és előbb-utóbb oszlásnak indul az álcázó smink.

Tehát, íme a recept:

Főzzön jó erős kávét, annyit, hogy egy egész bögre tele legyen. Ne ízesítse semmivel, helyette öntse jégkockatartóba, és fagyassza le. Ha eljön a randi, parti vagy más fontos esemény, és úgy ítéli meg, hogy akkora karikák vannak a szeme alatt amelyek nemhogy táskának, de bőröndnek is beillenének, ezért inkább otthon marad, ne tegye! Elő a kávéjégkockával, egészen pontosan kettő darabbal, amelyekkel aztán kívülről befelé haladva óvatosan dörzsöljük át a szemünk alatti részt. Ha foltot hagy, hideg vízzel mossuk le, utána pedig már jöhet a korrektor meg a smink.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!