gondtalan nyaralás

2019.08.06. 12:12

Még váltható kedvezményes vasúti Vakáció- és Balaton-bérlet

Utoljára augusztus 11-én vásárolható meg a 30 napos bérlet, amely érvényes diákigazolvánnyal együtt korlátlan utazást biztosít másodosztályon a MÁV-Start és a GYSEV teljes belföldi hálózatán.

Forrás: Shutterstock

Fotó: goodluz

A diákok idén utoljára augusztus 11-én vásárolhatják meg a 30 napos Vakáció-bérletet, amely érvényes diákigazolvánnyal együtt korlátlan utazást biztosít másodosztályon a MÁV-Start és a GYSEV teljes belföldi hálózatán – közölte a MÁV.

A 15 napos Vakáció-bérletet augusztus 25-éig lehet megvenni. A 30 napos bérlet 15 900, a 15 napos 9900 forintba kerül. A bérlet mellé nem kell gyorsvonati pótjegyet váltani, de a többi feláras vonat csak a különbözet kifizetésével vehető igénybe.

A 30 napos, bárki által kiváltható, 14 900 forintba kerülő Balaton-bérlet – amely korlátlan utazásra jogosít Budapest és bármely balatoni vasútállomás, valamint a balatoni állomások között másodosztályon – augusztus 15-éig váltható meg.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!