Tíz lány versengett

2020.09.19. 15:48

Orosházán koronázták meg a magyarok világszépét

A Fásy Ádám nevével fémjelzett, 2016-ban útjára indított Magyarok Világszépe Szépségverseny idei felkészítő táborára és megmérettetésére tíz lány érkezett Orosházára. Pénteken este megkoronázták a legszebb lányt.

Forrás: BEOL

Fotó: Bencsik Ádám

A királynőjelöltek a napjaikat a színpadi próbák mellett számos, a városban éppen aktuális eseménnyel is emlékezetessé tették: jótékonykodtak az állatmenhelyen, szülinapoztak, a belváros főterén pózoltak, Gyopároson fürödtek, s fát ültettek. A puszta, a végtelen messzeség látványában gyönyörködtek, majd a közönség is ezt tette péntek este, amikor felgördült a Petőfi Művelődési Központ színháztermének a függönye és elkezdődött a szépségverseny – írja a beol.hu.

A fantasztikus látványelemekkel díszített színpadon megcsillantották a lányok csinos idomaikat fürdőruháikban, de magukra öltötték a csorvási Hudák Mariann viseletkészítő magyar díszruháit is. Az este a zenés, táncos műsorszámokkal kiegészülve a gyönyörű királynőjelöltekről szólt, s arról, hogy ki kápráztatja el a zsűrit, ki az, akinek majd a látványos showműsor végén a fejére kerülhet a korona.

Íme a végeredmény:

A Magyarok Világszépe Szépségverseny idei győztese lett Tóth Boglárka (Budapest), ő képviseli hazánkat a Miss Intercontinental versenyen. Udvarhölgyei: Furár Dominika (Szarvas) és Frankó Melinda (Makó). Fenyvesi Tímea (Pécs) indul a Topmodel of the World versenyen. Kárpátalja legszebb hölgyének megválasztották Pados Vanda Barbarát, aki a mezőny legfiatalabb résztvevője volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!