fortuna

2019.03.07. 14:24

Öt szerencseszám kell az Ötöslottó ötödik legnagyobb főnyereményéhez

A szerencse bárkit megtalálhat, így érdemes még a héten beikszelni azt az 5-6 számot, amelyek akár életre szóló szerencsét hozhatnak.

Forrás: Shutterstock

Az Ötöslottó 23 hetes halmozódás után 3 milliárd 55 millió forintos főnyereménnyel várja a játékosokat. Ha valaki egyedüli nyertesként találja el mind az öt számot, most szombaton az Ötöslottó 62 éves történetének ötödik legnagyobb nyereménye ütheti a markát.

Az Ötöslottó fennállása óta az eddigi legnagyobb pénzösszeget 2003-ban nyerte meg egy szerencsés sárvári játékos az eddigi leghosszabb halmozódás után. Ő 38 hét telitalálat-mentes időszakot követően több mint 5 milliárd forinttal gazdagodott.

A Hatoslottó szintén nagy pénzösszeggel várja azokat, akik kedvet kaptak a lottózáshoz, hiszen az eddigi negyedik legnagyobb összeget, 1,3 milliárd forintot viheti haza az, aki vasárnap egyedül találja el a kihúzott 6 számot.

Az Ötöslottó 20 éve, egy októberi szombaton tett először milliárdossá egy szerencsés játékost. Az egyedüli nyertes nyereménye közel 1,1 milliárd forint volt, amelyet érdekes módon nem kísért akkor kiemelt médiafigyelem, mert bár az ország lottólázban égett, inkább jórészt egy új lottójáték, a Skandináv lottó elindulása miatt.

De biztosan sokan emlékeznek arra a tavaly júniusi hétvégére, amikor egyszerre talált gazdára mind az Ötös- és a Hatoslottó főnyereménye. Akkor összesen több mint 2 milliárd forintot nyertek a helyes nyerőszámokat megtippelők.

A szerencse bárkit megtalálhat, így érdemes még a héten beikszelni azt az 5-6 számot, amelyek akár életre szóló szerencsét hozhatnak.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!