Tündérszépek 2020

2019.09.21. 10:33

Sikeres vasi nők véleménye a szépségről – Kovács Delinke (VIDEÓ)

Elindult a Tündérszépek szépségversenyünk, már javában zajlik a jelentkezés és a fotózás. Ennek kapcsán kérdezünk sikeres vasi nőket arról, mit jelent számukra a “szépség”. Ez alkalommal Kovács Delinkével, a vasi stylisttal beszélgettünk.

Horváth Iza

m.n ,mnm mnb Foto: jhbhjbghmg

Fotó: Szendi Péter

Deli 2017-ben megnyerte egy pályázat szakmai díját, 2018-ban pedig egy bloggerversenyen a TOP10 jelöltek között volt. Blogját két éve indította újra, ahol rengeteg nőt inspirál bejegyzéseivel. Stílustanácsadással is segíti azokat, akik nem biztosak abban, hogy mi áll jól nekik. Lássuk, mi az ő elképzelése a szépségről!

Te is kedvet kaptál a versenyhez? Még nem késtél el!

Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre és legyél Te 2020 Tündérszépe! Saját fotósorozattal is nevezhetsz, vagy kérhetsz profi fotózást is.

A megyei és regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen tehát 4 hölgy – jut tovább, központi döntőben hírességekből összeállított zsűri választja ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók is megszavazzák a legszebb lányt. A megyei előválogatóba 30 kerül be, a regionális fordulóban 4 lány küzdhet a továbbjutásért.

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, és személyesen találkozhatsz Kocsis Korinnával és Harsányi Leventével, vár Rád egy felkészítőtábor, élő tévéshow, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!

Légy Te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában