közös élmény

2020.06.21. 07:34

Több ezer diákot és tanárt várnak a Rákóczi Szövetség nyári táboraiba

Magyarországról és a határon túlról egyaránt számítanak érdeklődőkre.

Sátoraljaújhely, 2019. augusztus 5. Táborozók a Rákóczi Szövetség 2019-es II. Összmagyar Középiskolás Táborában Sátoraljaújhelyen 2019. augusztus 5-én. MTI/Vajda János

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Július elejétől augusztus végéig a sátoraljaújhelyi Rákóczi Tábor és Rendezvényközpontba várják a tematikus táborok hétről hétre az általános iskolásokat, a középiskolásokat, az egyetemistákat, valamint a tanárokat.

Ezek az együttlétek nem csak a kapcsolatépítést, pihenést szolgálják, de jó alkalmat teremtenek az identitás erősítésére is

- írták a szervezők közleményükben.

Kitértek arra, hogy az egyes nyári táborokba a tudomány, a közélet, a gazdaság és a művészvilág számos képviselője is ellátogat.

A táborokba június 20-ig a Rákóczi Szövetség oldalán jelentkezhetnek külhoni és anyaországi diákok és pedagógusok a Kárpát-medencéből. További információk a szervezet honlapján érhetők el.

Borítókép: Táborozók a Rákóczi Szövetség 2019-es II. Összmagyar Középiskolás Táborában Sátoraljaújhelyen 2019. augusztus 5-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!