f1

2015.02.27. 09:04

Alonso kihagyhatja az Ausztrál Nagydíjat?

Menedzsere szerint még ez is elképzelhető

Vámosi Péter

Fotó: McLaren

Luis Garcia nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy védence kihagyja a bajnokság szezonnyitó futamát. Ugyan elhintette, hogy lehetséges hogy nem lesz ott Melbourneben, de ennek ellenére a bajnoki címért akar küzdeni Alonso.

Miután négy napot töltött kórházban, a 33 éves versenyző most a családjánál lábadozik Oviedoban, miután Barcelonában a teszten balesetet szenvedett. Nem lesz ott a mai nappal kezdődő négy napos teszten sem. Luis Garcia Abad szerint azonban Alonso már jobban van. "Olyan állapotban van, amilyennek látható volt, miután kiengedték szerdán a kórházból. Jól van, beszél, nevet, eszik, pont úgy, mint bárki más." - erősítette meg a menedzser.

A kérdés azonban az, hogy készen áll-e az Ausztrál Nagydíjra? Erre Abad így válaszolt: "Amennyiben tökéletesen kipihente magát és az orvosai is azt mondják, hogy minden rendben van, akkor újra elkezdhet majd dolgozni. Nagy ütés érte, így teljesen orvosi felügyelet alatt áll, és minden tesztet elvégeztünk, de idő kell. Fernando hazament feltöltődni."

Mivel már csak két hét van hátra a szezonnyitóig, Abad így zárta a kérdést rövidre: "Amire mi gondolunk, az a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj, amely a legfontosabb, ha meg akarod nyerni a bajnokságot."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!