f1

2015.02.01. 18:13

Ecclestone háromszorosan is nagypapa lesz

Bernie Ecclestone Petra lánya második gyermekét várja

Tajthi Andrea

Fotó: GEPA pictures/Red Bull Content Pool

Bernie Ecclestone fiatalabbik lánya, Petra Stunt (férjezett nevén), második gyermekét várja, számolt be róla a Daily Mail.

A brit lap szerint a 26 éves Petra talán abban bízik hogy az újabb baba talán sűrűbben csalja majd haza férjét, James-et.
A férfinak állítólag teljes flottája van luxusautókból, melyek Mayfairben parkolnak, közel a munkamániás férfi irodájához.

A Daily Mail tudósítója szerint a helyiek egyre többet panaszkodnak arról, hogy James autói gyakran parkolnak csak úgy, az utcán.
"Minden nap, mikor megérkeznek és leparkolnak, vagy öt órán át jár a motor. Őrjítő, hogy nem büntetik meg." - mondta egyikük.

A 28 éves James Stunt autóiról és testőreiről híres. Pénteken egy  Rolls-Royce Phantom, egy Mansory SUV és egy Bentley várt rá, mind sötétített ablakkal, és egyedi rendszámmal...

 

Petra y Tamara Ecclestone, de paseo con sus pequeñas Lavinia y Sophia por Londres: http://t.co/fePrOlUa1S" target="_blank" pic.twitter.com/IBultp2g6Z

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!