f1

2015.02.25. 18:19

Megnevezte egyik versenyzőjét a Manor!

A Manor már a szezonnyitón ott tervez lenni!

Tajthi Andrea

A Marussiából lett Manor csapat rohamtempóban készül, hogy előálljon egy a szabályoknak is megfelelő 2015-ös autóval, legkésőbb a harmadik-negyedik futamra.

Azonban a csapat már a szezonnyitó futamon is ott akar lenni Melbourneben!

"A Manor Marussia F1 Team hatalmas lépést tett előre annak érdekében, hogy a szezonnyitón is jelen lehessen Melbourne-ben, Ausztráliában." - áll a csapat közleményében.

A csapat egyik versenyzője Will Stevens lesz!

"A Manor filozófiájának mindig is alapvető eleme volt, hogy lehetőséget biztosítson a következő generáció autóversenyző tehetségeinek, erre a csapat büszke, és így tartja majd a jövőben is. A Manor sok fiatal versenyzőnek segített már, köztük olyanoknak is, akik mára már világbajnokok, mint például Lewis Hamilton és Kimi Räikkönen."

"Az autó, mellyel a Manor megkezdi majd a szezont, előrehaladt szakaszban van a csapat jelenlegi előkészítő létesítményében, Doningtonban, ahol a személyzet minden nap, egész nap dolgozik, hiszen március 6-ra készen kell állni a légi szállításra."

A Manor jelenleg azon dolgozik, hogy Melbourne-re az előírásoknak megfelelően felkészítsék az autójukat, hosszabb távú tervük pedig többek között az is, hogy teljessé tegyék pilótafelállásukat.

"Nagyon izgalmas látni, hogy áll minden össze a Manornál ekkora erőfeszítések után." - mondta Stevens. "Ez nem lett volna lehetséges az elképesztő támogatás nélkül, amit kapott a csapat, de most minden fantasztikus ember a Manornál éjt nappallá téve dolgozik, hogy biztosan elkészüljünk Melbourne-re. Szeretnék köszönetet mondani a csapatnak, hogy bizalmat szavaztak nekem, és alig várom, hogy a kemény munka eredményeként ott állhassunk a rajtrácson két hét múlva."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!