f1

2015.04.10. 10:12

Ricciardo belekóstolt a harcművészetbe

Mielőtt autóba ült, az ausztrál versenyző kikapcsolódott kicsit

Tajthi Andrea

Fotó: Andrew Rochfort / Red Bull Content Pool

Miután Daniel Ricciardo leszállt a reptéren Kínában, a Guyi Gardensbe, egy klasszikus kínai kertbe ment. Nem nézelődni érkezett azonban, hanem azért, hogy tanuljon egy kis harcművészetet Mr Yangtól.

"Nagyon szeretem Sanghajt, és jó volt egy szabad napot eltölteni itt, könnyebb volt akklimatizálódni is." - mondta Ricciardo. "Nagyon élvezem a harcművészetet, sport szempontból is, testmozgás szempontjából is. Nagyon tisztelem ezeket az embereket, és szeretem nézni amit csinálnak. Nagyszerű, hogy egy profi mutatta meg nekem a helyes mozdulatokat."

"Ez elég távol áll attól, amit mi csinálunk, elvégre mi be vagyunk szíjazva az autóba, és nem sok mozgásterünk van, viszont nagyon sokat tanulhatunk a harcművészetekből, amit a saját edzésünkben is alkalmazhatunk. Segít hajlékonyabbnak lenni, és nyújtani, ez pedig javítja a reflexeinket, ami fontos az autóban."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!