f1

2015.04.12. 10:28

Újra mindkét Sauberes pontot szerzett

Elégedett Nasr és Ericsson is, megerősítették a negyedik helyüket a csapatbajnokságban

Vámosi Péter

Fotó: Sauber Motorsport AG

Marcus Ericsson (10. hely.): "Először is, egy újabb remek eredmény a csapatnak. Az volt a célunk, hogy mindkét autónkkal pontot szerezzünk, és a végén ezt el is értük. A versenyem izgalmasan alakult, sok csatában vettem részt. Ennek ellenére reménykedtem benne, hogy a versenytempónk kicsit jobb lesz. Kicsit szenvedtem főleg az első kerekekkel, így nem tudtam olyan sebességgel haladni, amilyennel szerettem volna. Így viszont belekeveredtem legalább néhány jó akcióba. Azt hiszem jó versenyem volt, és örülök, hogy pontot szereztem."

Felipe Nasr (8. hely): "Nagyszerű nap volt ez a csapatnak, újra pontot szerzett mindkét autó. Mindennel nagyon meg vagyok elégedve. Nem volt azért ez ennyire egyszerű futam nekünk, komolyat meccseltünk a Lotusszal és a Toro Rossoval, akik láthatóan gyorsabbak voltak nálunk. A magam részéről én beleadtam mindent, mindent kihoztam az autóból és a stratégiánkból, úgyhogy elégedettek lehetünk az eredménnyel."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!