f1

2015.08.06. 06:38

"Kimi minden nap kimutatja, hogy szeret"

Räikkönen örül, hogy Minttu és Robin vele tartanak a versenyekre

Tajthi Andrea

Fotó: Tajthi Andrea

Mint az köztudott, Kimi Räikkönen jegyese a Kauneus & Terveys magazinhoz tartozó weboldalon blogol. A magazin ezúttal interjút is készített Minttuval, melynek egy része online is olvasható.
A ma megjelenő augusztusi számban a címlapra is Minttu került "Kimi mindig ágyba hozza a reggelit" szöveggel.

Minttu többek között arról is mesélt, hogyan, és miért szokott hozzá az F1-es paddockhoz.

"Eleinte azért nem mosolyogtam sokat (a paddockban), mert nem akartam, hogy fotózzanak. Ez részben azért is volt, mert Kimi utálja a sajtót. Ő csak a lényegre akar fókuszálni. Ugyanakkor megértem, hogy ez is hozzátartozik az ő munkájához, ha akarom, ha nem. Robin születése után pedig még magabiztosabb lettem és többet mosolygok."

"Kimi hálás, amiért vele tartok a versenyekre, annak ellenére is, hogy ez anyaként egy kisgyerekkel sok tervezést és szervezést igényel." - mondta Minttu.

Blogján pedig hozzátette: "Kimi minden nap bizonyítja nekem, hogy milyen fontos vagyok neki. Ez nagyon fontos számomra. Nem tudnék olyan kapcsolatban maradni, ahol a másiknak 'minden mindegy'. Mikor Robinra nézek, mindig arra gondolok, milyen szerencsés is vagyok. Egészséges, édes kisfiam van, és az ő jóléte és boldogsága a legfontosabb."

Minttu elmesélte, hogy Kimivel pár éve, nyáron találkoztak, és kapcsolatuk kezdete nem volt zökkenőmentes.

"Nem tudtam benne teljes mértékig megbízni, de Kimi sem bennem. Ez nagyon rossz volt. Kimi mindig azon tűnődik, hogy az emberek szándékai őszinték-e vele kapcsolatban, vagy csak hasznot akarnak húzni belőle valamilyen módon." - idézi Minttut az Ilta-Sanomat a Kauneus & Terveys interjúja alapján.

Minttu azt is elárulta, hogy Räikkönen szorgalmazta, hogy hagyja ott mukáját és költözzön hozzá, hogy több időt tudjanak együtt tölteni.

Az is kiderült, Robinnak minden bizonnyal lesz kistesója is a jövőben.

"Kimi néha még jobban is szeretné, mint én. Ő akár már azonnal bevállalná a következő babát. De én sem szeretném, hogy túl nagy korkülönbség legyen köztük."

További részleteket és képeket találtok a magazin weboldalán, illetve Minttu blogján.

 

" target="_top">Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) által közzétett fénykép, 2015. Aug 5., 11:48 PDT

Minttu Virtanen (@minttuvirtanenofficial) által közzétett fénykép, 2015. Aug 3., 07:48 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!