f1

2015.09.13. 08:06

Énekelt és Balotelli ex-menyasszonyával mutatkozott Hamilton

Lewis Hamilton ismét belecsapott a lecsóba, de azt állítja, nem foglalt a szíve

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Lewis Hamilton dalra fakadt pénteken a New York-i 1Oak klubban. Magához ragadta a mikrofont, és előadott egy RnB számot.
Már régóta tudni, hogy a brit Forma-1-es versenyző a háttérben zenei karrierjén is dolgozgat, és sokan dicsérik is ezen a téren, de eziáig nem igazán lehetett hallani, mit is tud Hamilton mikrofonnal a kezében.

Úgy tudni, a 30 éves sztár hajnali fél ötkor kezdett bele rögtönzött koncertjébe, s előadta a "Look it at you, look it at me" c. számot. Bár a szemtanúk szerint korábban legurított egy üveg vodkát, Hamilton előadása bejött a jelenlévőknek.

"Egy RnB, hip-hop dalt énekelt." - idéz egy szemtanút a Daily Mail. "Azt énekelte, 'Look it at you, look it at me'. Ez nem egy ismert szám volt. Ez a saját dala volt. Elég jól énekelt. És elénekelte a dalt az elejétől a végéig. Mintha karaokezott volna. Egyedül énekelt. Mindenki élvezte. Vodkát ivott, de úgy tűnik jól bírja az italt, mert így is tisztán énekelt."

Mostanában Hamilton azzal kerül a bulvárlapok hasábjaira, hogy épp melyik hírességgel mutatkozik, melyik énekesnővel, vagy modellel kavar vajon? A nyári szünetben Rihannával múlatta az időt Barbadoson, legutóbb pedig a GQ díjátadón Mario Balotelli ex-menyasszonnyával, a belga modell Fanny Negueshával látták.

A The Sunnak azonban Hamilton elárulta, hogy egyedülálló, és most jól is érzi így magát.

"Szingli vagyok. Nem tartozom senkihez ezen a téren." - mondta Hamilton. "Szabad szellem vagyok, nem tervezek előre. A karrieremre koncentrálok. Élvezem a zenémet.  Feltűnik körülöttem pár igazán szép nő. Ezt nem is bánom... amíg ők gyönyörű nők."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!