f1

2015.11.03. 10:45

Ricciardo nem zárja ki a lehetőségét, hogy jövőre Amerikában versenyezzen

Daniel Ricciardo azt állítja, kész Amerikában folytatni karierjét, amennyiben a Red Bull tényleg kiszállna a Forma-1-ből.

Tajthi Andrea

Fotó: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

A Red Bull csapat esetében még mindig kérdéses, hogy mi lesz velük jövőre. Korábban ugyanis kijelentették, hogy ha nem találnak olyan motorszállítót jövőre, mellyel versenyképesek is lehetnek, kiszállnak a sportból.

A NASCAR Sprint Cup sztárja, Dale Earnhardt Jr azonban Twitteren azt írta, hogy szívesen látják Ricciardót, hogy kipróbálja magát az Xfinity series-ben, amikor csak akarja.

"Dale Jr meginvitált engem a NASCAR-ba jövőre, szóval lehet élek vele, ha nem lesz F1-es ülésem." - erősítette meg a hírt Ricciardo, Mexikóban. "Nagyon kedvelem Amerikát, szóval Amerikában élni és versenyezni, érdekes lehet. Persze azt szeretném, ha bizonyossá válna, hogy itt leszek, de ha bármi okból is nem így lesz, akkor ez egy jó opciónak tűnik."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!